Suzanne voor Brabant

SUZANNE VOOR BRABANT Ik ben er zeker van dat mijn ervaring en motivatie goed van pas komen in het realiseren van de VVD-plannen in Brabant. Ik heb er zin in en hoop dat ik op uw voorkeurstem kan rekenen!

Wat ik leuk vind aan politiek
Ik bouw graag actief mee aan het realiseren van de idealen van de VVD, iets wat ik de afgelopen jaren in de gemeenteraad van Vught ook heb gedaan. We hebben een geweldig sterk team. Hierin gaan kennis en ervaring hand in hand met een jeugdig elan.

Mijn ambities in de Staten van Noord-Brabant
Milieu en veiligheid vallen onder de verantwoordelijkheid van de provincie. Ook bij vele infrastructurele projecten, zoals de geplande verdiepte ligging van het spoor en de verbetering van de N65, is de provincie nauw betrokken. Een andere belangrijke uitdaging ligt op het gebied van de economische ontwikkeling. Ik wil me inzetten voor al deze belangrijke zaken. Mijn doel: Brabant moet hoog blijven scoren op de lijst van beste provincies in Nederland.

Ik ben er zeker van dat mijn ervaring en motivatie goed van pas komen in het realiseren van de VVD-plannen in Brabant. Ik heb er zin in en hoop dat ik op uw voorkeurstem kan rekenen!

Suzanne Otters-Bruijnen

Kandidaat Statenlid Brabantse VVD #10
facebook en twitter